Miten mukaan?

Suomen luomumatkailuyhdistys – ECEAT Suomi ry:llä on kolme jäsenryhmää: varsinaiset jäsenet, kannatusjäsenet ja tukijäsenet.

Varsinaisia jäseniä ovat yrittäjäjäsenet ja henkilöjäsenet.Yrittäjäjäseneksi voivat hakea kaikki matkailupalveluja tarjoavat luomutilat ja muut ekologiset majoitus- ja matkailuyritykset, jotka täyttävät ECEAT:in kriteerit ja maksavat yhdistyksen liittymis- ja jäsenmaksun. Muiden jäsenetujen ohella yrittäjäjäsenet ovat mukana ECEAT:in kotimaisessa ja kansainvälisessä markkinoinnissa. Yhdistyksen muut aktiivit voidaan hyväksyä henkilöjäseniksi.

Klikkaa tästä lisätietoja yrittäjäjäseneksi liittymisestä 

Kannatusjäsenyys on avoin kaikille ympäristön hyvinvoinnista, luomusta ja kestävästä matkailusta kiinnostuneille ihmisille, jotka haluavat tukea yhdistyksen toimintaa ja hyväksyvät sen säännöt. Kannatusjäsenet saavat mm. tietoa yhdistyksen toiminnasta ja tapahtumista sekä alennuksia tai muita etuja ECEAT:in suomalaisissa matkakohteissa vieraillessaan.

Klikkaa tästä lisätietoja kannatusjäseneksi liittymisestä 

Tukijäseniksi toivomme järjestöjä, yhdistyksiä ja yhteisöjä, jotka haluavat tukea luomumatkailua, saada näkyvyyttä kauttamme ja auttaa myös meitä näkymään! Katso, ketkä jo ovat tukijäseniämme!

Klikkaa tästä lisätietoja tukijäseneksi liittymisestä 

Tervetuloa mukaan rakentamaan kestävää luomumatkailuverkostoa!