ECEAT Suomen tukijäsenet

Tukijäseniämme ovat:

Luomuliitto ry
Luomuliitto

Haluatko huolehtia ympäristöstä, eläinten hyvinvoinnista ja terveydestäsi?
Tartu luomuun!
Yhdessä eteenpäin - tule mukaan Luomuliittoon.

 

 

Suomen luonnonsuojeluliitto
Suomen luonnonsuojeluliitto Lähiluontoa suojelemassa jo vuodesta 1938. Suomen luonnonsuojeluliitto on maamme suurin, vahva luonnon etujärjestö. Toimintamme kattaa koko maan, suojelemme luontoa sinunkin koti- tai mökkipaikkakunnallasi! Toiminta on avointa kaikille luonto- ja ympäristöasioista kiinnostuneille. Liittoon kuuluu noin 30 000 jäsentä.

Maatiainen
Maatiainen Maatiainen - Det lantliga kulturarvet ry on aatteellinen yhdistys, jonka tarkoituksena on säilyttää vanhat viljely- ja koristekasvit, alkuperäiset kotieläinrodut sekä kulttuurimaisemat ja luonnon monimuotoisuus. Julkaisemme vuosittain siemenluettelon sekä Maatiainen-jäsenlehteä. Yhdistys tahtoo myös ylläpitää omavaraisen elämänmuodon arvostusta ja sen edellyttämien taitojen osaamista. Yhdistyksessä on noin 2000 jäsentä. Se on perustettu vuonna 1989.

Reilun matkailun yhdistys
Reilun matkailun yhdistys Reilun matkailun yhdistyksen tarkoituksena on edistää vastuullista matkailua tiedottamalla reilun matkailun periaatteista matkailijoille ja matkailualan toimijoille. Haluamme herättää vuoropuhelua eri toimijoiden välillä eettisistä valinnoista ja niiden merkityksestä matkailussa sekä kotimaassa että ulkomailla.

 

Kuinka päästä tukijäseneksi? Lue ohjeet täältä!

Muut yhteistyökumppanit

Articmedia
Articmedia Articmedia maksaa jokaisesta Suomen luomumatkailuyhdistyksen kautta tulleesta kojuyön ostajasta 20 euroa luomumatkailuyhdistykselle. Ostaessasi kojuyön Articmedialta mainitse, että kuulit yrityksestä Suomen luomumatkailuyhdistykseltä.

 

Yhteistyökumppanimme ovat järjestöjä tai yrityksiä, jotka jakavat käsityksemme ympäristöystävällisestä matkailusta. Ota yhteyttä, jos haluat yhteistyökumppaniksi:

  Palaa edelliselle sivulle