Yrittäjäjäseneksi?

Viljeletkö ympäristöä ja kulttuurimaisemaa hoitavaa luomutilaa?
Asutko perinnetilalla tai ekokylässä, jossa eletään sovussa luonnon kanssa?
Käykö luonanne matkailijoita tai haluaisitteko ottaa heitä vastaan?
Voitko tarjota matkailijalle luonnonrauhaa, vieraanvaraisuutta ja mahdollisuuden oppia lisää kestävistä elämäntavoista?

ECEAT Suomen luomumatkailuverkostoon voivat päästä mukaan matkailupalveluja tarjoavat:

 • luomu- ja biodynaamiset tilat
 • pienet maatilat ja muut ekologiset kohteet, jotka panostavat vahvasti ympäristönsuojeluun ja paikalliseen kulttuuriin, säilyttäen esimerkiksi maatiaislajeja ja perinnemaisemia
 • ekokylät ja ekoyhteisöt
 • pienet ympäristövastuulliset majatalot, hotellit ja leirintäalueet.

Jos jäsenyys kiinnostaa, ota yhteyttä ECEAT Suomi ry:n toiminnanjohtajaan tai hallituksen jäseniin . Saat lisätietoja ja kyselylomakkeen, jolla voit kertoa omasta ekologisesta matkakohteestasi. Jos se täyttää myös yhdistyksen laatukriteerit , hallitus voi hyväksyä matkakohteesi mukaan verkostoon. Pyrimme myös vierailemaan luonanne ennen jäseneksi liittymistä tai mahdollisimman pian sen jälkeen.

Tutustu myös yhdistyksen sääntöihin .

Tärkeää! ECEAT:in kautta tulevat matkailijat haluavat usein tutustua paikallisiin ihmisiin ja heidän kulttuuriinsa myös isäntäperheen välityksellä. Siksi yrittäjäjäseniltä edellytetään myös avoimuutta kohdata eri maista saapuvia vieraita ja auttaa heitä tuntemaan olonsa tervetulleeksi!

Mitä maksaa?

Vuoden 2017 yrittäjäjäsenmaksu on 80 €. Uusilta yrityksiltä peritään lisäksi liittymismaksu 70 €, jolla katetaan nettiin tehtävää yritysesittelyä, sen englanniksi kääntämistä sekä yritysvierailun matkakuluja. Saat meiltä jäsenmaksulomakkeen, kun olet ensin palauttanut meille täytetyn kyselyn ja sopimuksen, ja teidät on hyväksytty jäseneksi. Jäsenmaksun voi maksaa myös kahdessa erässä.

Jäsenmaksuun sisältyy:

 • valokuvallinen esittely yrityksestä ja sen tarjoamista palveluista vuoden ajaksi (suomeksi ja englanniksi) yhdistyksen nettisivuilla: www.luomumatkailu.fi
 • mukanaolo yhteisessä markkinoinnissa ja tiedotuksessa sekä Suomessa että ulkomailla (ECEAT International ja muut ulkomaiset yhteydet)
 • mukanaolo keväällä tehtävässä esitteessä, jota jaetaan kannatusjäsenille ja mahdollisuuksien mukaan mm. ekokaupoissa, matkailuinfoissa ja tapahtumissa.
 • yrityksen seinälle laitettava ECEAT-todistus, joka kertoo asiakkaille, että yritys on mukana ECEAT Suomi ry:ssä ja täyttää yhdistyksen kriteerit.
 • ECEAT Suomen jäsenkortti, jolla saatte alennuksia tai muita etuja muissa ECEAT:in suomalaisissa matkakohteissa vieraillessanne.
 • yhdistyksen jäsenkirjeet ja tiedotteet, joissa kerromme ajankohtaisista uutisista ja tapahtumista.
 • äänioikeus yhdistyksen yleisissä kokouksissa.

Lisämaksut muun kielisistä yritysesittelyistä

Mikäli haluatte esittelyn myös ruotsiksi, saksaksi tai espanjaksi, kertokaa toiveestanne toiminnanjohtajalle. Kääntäjä ja yrittäjäjäsen sopivat hinnasta keskenään. 

  Palaa edelliselle sivulle